Bli Sprekere Styrke

Bli Sprekere Styrke


Arrangør: Buskerud Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 09.01.2023 19:00

Tid


Sted

Vis kart

Beskrivelse:

Effektiv styrketreningsøkt som gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Enkle og funksjonelle øvelser for hele kroppen.Her bruker man egen kroppsvekt som hjelpemiddel, samt enkelt utstyr som manualer, styrkestrikk, matter og medisinballer.

Mål: Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen, samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig. Hovedeffekt: Styrke Målgruppe: Alle. Gjerne nybegynnere.

Organisering: Felles oppvarming. Intervallbasert sirkeltrening med stasjoner med ulike øvelser for forskjellige kroppsdeler.

Instruktør er Ida Camilla Christensen. Ida brenner for aktivitetsglede og har jobbet med mye innen treningsbransjen siden 2016. Ida er utdannet personlig trener, mental trener, kostholdsveileder, yogalærer 500h og gruppeinstruktør innen en rekke treningsformer. På timene til Ida kan du forvente mye energi, en helhetlig tilnærming samt effektive og kreative treningsopplegg. 

Spørsmål: magnusmoss.olsen@bedriftsidretten.no

Betingelser:

Bindende påmelding

Ved sykdom underveis i treningsperioden kan ikke treningene spares til senere, men du kan gjerne finne en stedfortreder den aktuelle datoen. *Viser du til legeerklæring kan du bruke de resterende treningene på et senere tidspunkt. Pengene refunderes ikke.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.