HverdagsYoga

Vi har gleden av å tilby Hverdagsyoga i Drammen. Yoga er en aktivitet for både kropp og sjel, og passer for alle som liker en lavpuls-treningsøkt som ønsker å bedre blant annet bevegeligheten sin gjennom tøyning, konsentrasjon og kroppsbeherskning. Du vil oppleve å være mer tilstede og funksjonell i din hverdag. 


Sjekk ut våre aktiviteter på:

 https://bbik.hoopla.no/sales/751642195 

Yoga er en fysisk og mental treningsform, som søker å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga består hovedsakelig av ulike fysiske stillinger, pusteøvelser, meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Yoga styrker kjernemuskulatur, forbedrer balanse, holdning og musklene blir smidige og sterke.

Kjernemuskelatur benyttes i alle stående posisjoner i yoga, så vel som i dagliglivet. Trening av kjernemuskelatur fører til bedre kontroll av musklene i hofte, bekken og ryggsølye, som igjen gir bedre posisjonering av ledd og muskulatur. Dette er med på å forebygge skader eller som en del av opptrening etter skade. Gjennom øvelsene bygger du opp styrke og utholdenhet, f.eks. i stående possisjoner. Ved å holde stillingene over en viss tid vil spenninger i muskel og bindevev gradvis slippe. Dette vil bidra til en bedre og dypere pust, noe som igjen påvirker din fysiske så vel som din mentale helse. Et friminutt fra hverdagens stress.

Hva trenger du av utstyr? Ta med egen matte og kle deg i komfortable klær.
Timen holdes av dyktige Silje Brekke Bujupi.


«Jeg startet med yoga hjemme for 6 år siden for å strekke ut stramme løpemuskler. Etterhvert så ble det en hovedinteresse, og jeg har testet ut de fleste former for yoga. I juli i fjor startet jeg min Sadhana Intensive 200 t lærerprogram hos R. Alexander Medin. Der har vi vært igjennom Sanskrit, Indisk filosofi, anatomi og undervisningsteknikk. Jeg brenner for å gjøre yoga tilgjengelig for alle.»


Når Navn
Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket