Vi trenger dyktige og engasjerte instruktører!

Vi trenger dyktige og engasjerte instruktører!


Tid


Har du lyst til å jobbe med 

fysisk aktivitet og folkehelse?

Bedriftsidretten er en ideell og frivillig organisasjon under Norges Idrettsforbund som jobber for å fremme en aktiv, sunn livsstil og et Sprekere Norge. Bedriftsidretten er et av de største særforbundet innen norsk idrett. Bedriftsidretten i Buskerud & Vestfold tilbyr ulike aktiviteter og kurs til befolkningen i alderen 16 år og oppover. 

Lavterskel og folkehelsen står sentralt i Bedriftsidrettens arbeid. Målet med bedriftsidrettens aktiviteter er å sette fokus på økt fysisk aktivitet og bedre helse, trivsel og felleskap. Gjennom deltakelse i aktivitetstilbud i regi av Bedriftsidretten ønsker man at den enkelte blir mer motivert for å ta ansvar og vare på egen helse.

Bedriftsidrettens folkehelsekonsept «Bli Sprekere», tilbyr et variert kurs og aktivitetstilbud til bedrifter og befolkningen. Bedriftsidretten er i stadig utvikling og vi vil alltid ha behov for nye aktivitetsledere til våre gruppetreninger. Se alle våre aktiviteter her: https://bbik.hoopla.no/sales


Er du opptatt av folkehelse, liker å være fysisk aktiv, og er en engasjert treningsinstruktør? Vil du jobbe med trening sammen med oss? Bedriftsidretten trenger flere aktivitetsleder. Vi trenger aktivitetsledere til ulike gruppetreninger, både i faste grupper og som vikarer. Eks: styrketrening, intervaller, løpekurs, mobilitetsrtrening, Hverdagsyoga, bootcamp osv. 


Kriterier for å bli aktivitetsleder: Erfaring med trening og gjerne ha ledet grupper tidligere, trygg på å instruere og veilede i gruppe, engasjert og motivert for å holde på med fysisk aktivitet og å motivere andre til dette, ansvarsfull, selvstendig, blid og positiv.


Du vil selvfølgelig få god opplæring og oppfølging, og lønn etter gjeldene avtaler. 

Sende en mail med litt informasjon om deg selv til: christinemoen.hansen@bedriftsidretten.no.

Har du spørsmål slå gjerne på tråden på tlf: 99 16 31 57.


Sjekk oss gjerne ut på Facebook:

- Bedriftsidretten Buskerud: https://www.facebook.com/BedriftsidrettenB

- Sprekere Bootcamp: https://www.facebook.com/SprekereBootcamp

- Løpegruppe med Bedriftsidretten: https://www.facebook.com/groups/150109542183438 

Obs! Våre aktiviteter er åpne for absolutt alle, medlem eller ei:)Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.