Styrketrening for løpere (fullt parti)

Styrketrening for løpere (fullt parti)


Tid


Sted

Vis kart

Påmelding: https://bbik.hoopla.no/sales/3178902229 

Bli en bedre løper og hold deg skadefri med styrketrening! Hvis man løper 1-2(eller flere) ganger i uken og samtidig vil holde seg skadefri er det en god investering å bruke tid på styrketrening. Sjansen er også stor for at løpingen oppleves lettere og at man ikke blir like sliten i ben/hofter når man løper. 

Dette kurset passer for alle og har en fornuftig progresjon på øvelsene! Det vil være forskjellige vanskelighetsgrader ved hver øvelse, slik at du jobber utifra ditt nivå. 

Vinteren er den perfekte perioden for å legge et godt grunnlag med styrke da det fort er mer fristende å trekke inn. Med dette kurset vil du bli godt rustet til vårsesongen!

Du får 8 økter med oppfølging av fysioterapeut og et treningsprogram du kan trene hjemme eller på treningssenter. Det oppfordres til å trene styrke 2 ganger i uken, men dette er absolutt ikke et must for å henge med på kurset. Vi vil også ha fokus på løpeteknikk og bevegelighetsøvelser som også hjelper deg å bli en bedre løper. 

Det er kun 15 plasser slik at alle får god oppfølging!

Vår instruktør, Christine Moen Hansen, er utdannet fysioterapeut og jobber blant annet på Løplabbet Drammen. Hun har en stor interesse for løp og bevegelse generelt. Bevegelsesglede er noe hun setter i fokus!

Kontakt henne på 99 16 31 57 eller christinemoen.hansen@bedriftsidretten.no ved behov.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.