HverdagsYoga

Vi har gleden av å tilby deg et 8-ukers Yogakurs i Drammen. Yoga er en aktivitet for både kropp og sjel, og passer for alle som liker en lavpuls-treningsøkt som ønsker å bedre blant annet bevegeligheten sin gjennom tøyning, konsentrasjon og kroppsbeherskning. Du vil oppleve å være mer tilstede og funksjonell i din hverdag. 

Når Navn
Vi har ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket, men ta kontakt så ser vi om det dukker opp noe snart.

Yoga er en fysisk og mental treningsform, som søker å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga består hovedsakelig av ulike fysiske stillinger, pusteøvelser, meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Yoga styrker kjernemuskulatur, forbedrer balanse, holdning og musklene blir smidige og sterke.

Kjernemuskelatur benyttes i alle stående posisjoner i yoga, så vel som i dagliglivet. Trening av kjernemuskelatur fører til bedre kontroll av musklene i hofte, bekken og ryggsølye, som igjen gir bedre posisjonering av ledd og muskulatur. Dette er med på å forebygge skader eller som en del av opptrening etter skade. Gjennom øvelsene bygger du opp styrke og utholdenhet, f.eks. i stående possisjoner. Ved å holde stillingene over en viss tid vil spenninger i muskel og bindevev gradvis slippe. Dette vil bidra til en bedre og dypere pust, noe som igjen påvirker din fysiske så vel som din mentale helse. Et friminutt fra hverdagens stress.

Hva trenger du av utstyr? Har du egen matte, ta den gjerne med. Hvis du ønsker å låne matte, så gjerne si ifra. Utover det er det bare viktig å kle seg i komfortable klær.Instruktør i HverdagsYoga er Mimi Lise Skaalbones

"Jeg har jobbet som personlig trener siden våren 2017, og brenner for god helse både fysisk og psykisk! Med Hverdagsyoga får man jobbet med å få kropp og sinn i balanse, og hente seg inn i en hektisk hverdag. For meg så er det viktig at Hverdagsyoga er noe ALLE kan utføre. Selv så er jeg småbarnsmor, og merker hvor viktig det er å la kroppen slappe helt av fra tid til annen. På Hverdagsyoga får du tøyd, bøyd og pustet godt igjennom, noe som er overførbart til både hverdag og andre former for trening.

Hverdagsyoga skal være ditt lille pusterom i hverdagen☘" 
Levert av IdrettenOnline