Kjernesterk

Kjernesterk


Arrangør: Buskerud Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 29.05.2023 17:00

Tid


Velkommen til "Kjernesterk"!


Drop-in betales via Vipps 150,-


Resterende treninger: 24.05, 31.05, 07.06, 14.06, 21.06, og 28.06


Hvor: Utenfor Marienlyst Ungdomsskole.


Beskrivelse: På disse øktene vil hovedfokuset ligge på kjernemuskulaturen vår. Kjernemuskulaturen er bærebjelken til hvordan kroppen vår beveger seg i det daglige, samtidig med at disse musklene er essensielle for å stabilisere og styrke kroppen. En sterk kjernemuskulatur er også viktig for balansen og styrke ryggraden. Vi benytter oss av disse musklene i alle våre dagligdagsegjøremål.


Øvelsene vil i all hovedsak dreie seg om mage og rygg, men øktene vil også variere med noen mer tradisjonelle styrkeøvelser med store bevegelser. Øktene vil variere fra gang til gang slik at man skal kjenne på kroppen viktigheten av en sterk og god kjerne. Her vil man virkelig kunne få utbytte av treningstimen i hverdagen.


Mål med treningen: Få en sterkere kropp i hverdagen.


Instruktør er Ida Camilla Christensen. Ida brenner for aktivitetsglede og har jobbet med mye innen treningsbransjen siden 2016. Ida er utdannet personlig trener, mental trener, kostholdsveileder, yogalærer 500h og gruppeinstruktør innen en rekke treningsformer. På timene til Ida kan du forvente mye energi, en helhetlig tilnærming samt effektive og kreative treningsopplegg.


Spørsmål? Send mail til christinemoen.hansen@bedriftsidretten.no.
Bindende påmelding*: Ved sykdom underveis i treningsperioden kan ikke treningene spares til senere, men du kan gjerne finne en stedfortreder den aktuelle datoen.


*Viser du til legeerklæring kan du bruke de resterende treningene på et senere tidspunkt. Pengene refunderes ikke.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.