Introkurs kajakk - for medlemmer av velferdsforeningen

Introkurs kajakk - for medlemmer av velferdsforeningen


Arrangør: Buskerud Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 20.04.2023 23:59

Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til kajakk introkurs

På kajakk introkurs blir du introdusert for kajakk, åre, vest og spruttrekk. Gjennom praktiske øvelser lærer du det grunnleggende ved håndtering av kajakk og padleteknikk. Kurset skal motivere til videre opplæring i padling.

Informasjon om kurset

Sted: Cappelens store sjøbod Adresse: Tollbugata 51, 3044 Drammen Instruktør fra Eian Fritid Minimum 6 stk og maksimum 10 stk Bindende påmelding Påmeldingsfrist tirsdag 25. april

Kursinnhold for kajakk introkurs: Kurset skal gi grunnleggende kompetanse i bruk av kajakk med tilhørende utstyr og tar for seg temaene sikkerhet, padleteknikk og redning. Første del av kurset foregår med en gjennomgang av utstyr på land. Deretter lærer du å løfte, bære og sjøsette kajakken. I vannet får du innføring i forskjellig padleteknikker som fremdriftstak, styretak, sideveis forflytning, kanting og kameratredning.

Du lærer ikke å rulle, men det å velte og flyte opp og ut av kajakken er en del av kurset.

Deltakere vil motta våttkort etter bestått kurs. Våttkort er en del av Norges Padleforbunds kursstige. Instruktør er godkjent av Norges Padleforbund og er den som utsteder våttkortet.

Utstyr, mat og bekledning: Nedenfor finner du anbefalinger for klær og utstyr. Merk at klesanbefalingene gjelder spesielt med tanke på de første og siste kursene i sesongen, når det kan være kaldt både i vannet og lufta.

Ta med:

  • Litt lett mat å putte i munnen ved anledning
  • Vann på drikkeflaske
  • Ta med 1-2 lag ullundertøy (trøye og stillongs), ullsokker, lue, hansker, vindtett jakke (tilpass etter været)
  • Ta med deg klesskift slik at du kan skifte etter kurset
  • Et par sko med tynn såle, badesko eller våtsko til å padle med
  • Det er mulig å legge igjen skift og annen bagasje i låsbare garderobeskap (på eget ansvar), eller pakke alt utstyr ned i kajakken i vanntette pakkposer.

KUN FOR MEDLEMMER: Sikre deg at du er medlem av Velferdsforeningen; sjekk lønnsslippen for trekket på kr 30,- til Velferdsforeningen. Dersom du melder deg på uten medlemskap må du betale ordinær pris; ved at vi trekker deg for differansen direkte på lønn.

Spørsmål? Send mail til magnusmoss.olsen@bedriftsidretten.no.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.