Hverdagsyoga for alle - 6 ukers kurs

Hverdagsyoga for alle - 6 ukers kurs


Tid


Endelig er Hverdagsyoga tilbake igjen :) 

Instruktøren: Timen holdes av dyktige Silje Bujupi. «Jeg startet med yoga hjemme for 6 år siden for å strekke ut stramme løpemuskler. Etterhvert så ble det en hovedinteresse, og jeg har testet ut de fleste former for yoga. I juli i fjor startet jeg min Sadhana Intensive 200 t lærerprogram hos R. Alexander Medin. Der har vi vært igjennom Sanskrit, Indisk filosofi, anatomi og undervisningsteknikk. Jeg brenner for å gjøre yoga tilgjengelig for alle.»

Beskrivelse: En lettere fysisk yogaklasse som passer for alle. Timen består av enkle dynamiske yogaøvelser i rolig tempo med fokus på pust og indre styrke.

Yoga er en fysisk og mental treningsform, som søker å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga består hovedsakelig av ulike fysiske stillinger, pusteøvelser, meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Yoga styrker kjernemuskulatur, forbedrer balanse, holdning og musklene blir smidige og sterke.

Kjernemuskelatur benyttes i alle stående posisjoner i yoga, så vel som i dagliglivet. Trening av kjernemuskelatur fører til bedre kontroll av musklene i hofte, bekken og ryggsølye, som igjen gir bedre posisjonering av ledd og muskulatur. Dette er med på å forebygge skader eller som en del av opptrening etter skade. Gjennom øvelsene bygger du opp styrke og utholdenhet, f.eks. i stående possisjoner. Ved å holde stillingene over en viss tid vil spenninger i muskel og bindevev gradvis slippe. Dette vil bidra til en bedre og dypere pust, noe som igjen påvirker din fysiske så vel som din mentale helse. Et friminutt fra hverdagens stress.

Utstyr: Egen matte. Kle deg i tøy du føler deg komfortabel i.

Hverdagsyoga 6 ukers kurs: 700,- medlemmer av Bedriftsidretten. 800,- ikke-medlemmer.

Kun 15 plasser.

Mandager: 23.08, 30.08, 06.09, 13.09, 20.09 og 27.09.

Gymsal 4 på Drammen Videregående skole. 

Kontakt Christine Moen Hansen på christinemoen.hansen@bedriftsidretten.no ved ytterligere spørsmål.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.