Digital Hverdagsyoga mandager


Tid


PÅMELDING: https://bbik.hoopla.no/sales/2093754691

60 min Hverdagsyoga!

Beskrivelse av Hverdagsyoga:

En lettere fysisk yogaklasse som passer for ALLE. Timen består av enkle dynamiske yogaøvelser i rolig tempo med fokus på pust og styrke.

Yoga er en fysisk og mental treningsform, som søker å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga består hovedsakelig av ulike fysiske stillinger, pusteøvelser, meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Yoga styrker kjernemuskulatur, forbedrer balanse, holdning og musklene blir smidige og sterke.

Kjernemuskelatur benyttes i alle stående posisjoner i yoga, så vel som i dagliglivet. Trening av kjernemuskelatur fører til bedre kontroll av musklene i hofte, bekken og ryggsølye, som igjen gir bedre posisjonering av ledd og muskulatur. Dette er med på å forebygge skader eller som en del av opptrening etter skade. Gjennom øvelsene bygger du opp styrke og utholdenhet, f.eks. i stående posisjoner. Ved å holde stillingene over en viss tid vil spenninger i muskel og bindevev gradvis slippe. Dette vil bidra til en bedre og dypere pust, noe som igjen påvirker din fysiske så vel som din mentale helse. Et friminutt fra hverdagens stress.

Hva trenger du av utstyr? Alle må ha med egen matte. Kle deg i tøy du føler deg komfortabel i. 

Mandager: 04.01, 11.01, 18.01, 25.01, 01.02, 08.02, 15.02 og 22.02. Antall: 8 ganger. Fra kl. 17.00 - 18.00. Sted: På TEAMS.

Kontakt fysioterapeut Mathilde Bråtesveen på 97 72 10 24 ved spørsmål.

Du får 100,- rabatt på parti/gruppetime nr. 2. Send mail til christinemoen.hansen@bedriftsidretten.no.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.