HverdagsYoga 8 ukers kurs

HverdagsYoga 8 ukers kurs


Tid


Sted

Vis kart

En lettere fysisk yogaklasse som passer for alle. Timen består av enkle dynamiske yogaøvelser i rolig tempo med fokus på pust og indre styrke.

Yoga er en fysisk og mental treningsform, som søker å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga består hovedsakelig av ulike fysiske stillinger, pusteøvelser, meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Yoga styrker kjernemuskulatur, forbedrer balanse, holdning og musklene blir smidige og sterke.

Kjernemuskelatur benyttes i alle stående posisjoner i yoga, så vel som i dagliglivet. Trening av kjernemuskelatur fører til bedre kontroll av musklene i hofte, bekken og ryggsølye, som igjen gir bedre posisjonering av ledd og muskulatur. Dette er med på å forebygge skader eller som en del av opptrening etter skade. Gjennom øvelsene bygger du opp styrke og utholdenhet, f.eks. i stående possisjoner. Ved å holde stillingene over en viss tid vil spenninger i muskel og bindevev gradvis slippe. Dette vil bidra til en bedre og dypere pust, noe som igjen påvirker din fysiske så vel som din mentale helse. Et friminutt fra hverdagens stress.

Hva trenger du av utstyr? Har du egen matte, ta den gjerne med. Hvis du ønsker å låne matte, så er det både tykke og tynne til utlån. Kle deg i tøy du føler deg komfortabel i.
Pris for 65 min med Hverdagsyoga 8 ukers kurs: 849,- Medlemmer av Bedriftsidretten og deltakere på Bootcamp/Intervaller og Bli Sterkere får kurset for kun 749,-
Datoer: Onsdager: 28.08, 04.09, 11.09, 18.09, 25.09, 02.10, 09.10 og 16.10. Det blir time i høstferien 02.10.
Tid: 16.50-17.55
Sted: Frisklivssentralen på Marienlyst i Drammen (Idrettens Hus) adresse: Schwartz gate 6 inngang B

Kontakt instruktøren Carina Krosby på 47 30 90 99 ved behov.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.