Sprekere Bootcamp

På Sprekere Bootcamp får du utfordret både styrke, bevegelighet og kondisjon. Dette er for deg som har litt eller mye erfaring med trening fra tidligere og som ønsker å komme et steg videre. Treningen foregår ute eller inne, avhengig av sesong. Her får du strukket deg litt lenger med kyndig veiledning av vår kompetente instruktør. 


PÅMELDING HØST 2021: 

Mandager: https://bbik.hoopla.no/sales/1312106545

Onsdager: https://bbik.hoopla.no/sales/2103649691Hold deg oppdatert via vår facebookgruppe: https://www.facebook.com/SprekereBootcamp/

Nysgjerrig på alle våre aktiviteter? Sjekk ut denne linken: https://bbik.hoopla.no/sales 


Spørsmål? Send mail til christinemoen.hansen@bedriftsidretten.no

Sprekere Bootcamp er for deg som har noe eller mye erfaring med trening. Vår dyktige fysioterapeut, Christine Moen Hansen, sørger for at treningen er tilpasset ditt nivå. Det eneste du trenger er et par joggesko, en vannflaske og noe å bevege deg i.
Konseptet består av ulike former for kondisjon-og styrketrening hvor man i hovedsak bruker sin egen kroppsvekt som motstand. Det vil også være innslag av øvelser med kettlebells, vekter og wallballs på innetrennigene(vintersesongen).  Øvelsene og treningsformen varierer fra gang til gang for at kroppen skal lære å tåle ulike belastninger. Hver økt varer i ca. 60 min.

Christine Moen Hansen:
Christine er utdannet fysioterapeut og har en brennende interesse for en aktiv og sunn livsstil, hvor glede er i fokus. Det er så mye lettere å oppnå mål når du har en indre motivasjon. Det å finne motivasjonen kan være å sette egne mål, dette kan oppnås alene eller i en gruppe. Hennes erfaring er at motivasjonen for trening lettere kan bibeholdes når det gjøres i en gruppe. Derfor synes hun at AktivUte er et fantastisk konsept hvor man får gruppetrening, samt en god dose frisk luft, hvor begge faktorer har en enorm positiv påvirkning på både fysisk og psykisk helse.

Christine sitt motto er: «Tren ikke for å bli yngre, men for å bli eldre!»

Når Navn
05 nov -
kl 18:00
07 nov
kl 16:00
Aktivitetsweekend på Kragerø Resort - FULLT
Buskerud Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
Levert av IdrettenOnline