Kjernesterk høst i Drammen

Kjernesterk høst i Drammen


Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til Kjernesterk!

5 fellesøkter: Onsdag 30.08, 06.09, 13.09, 20.09 og 27.09.

Kjernemuskulaturen er bærebjelken til hvordan kroppen vår beveger seg i det daglige, samtidig med at disse musklene er essensielle for å stabilisere og styrke kroppen. En sterk kjernemuskulatur er også viktig for balansen. Vi benytter oss av disse musklene i alle våre daglige gjøremål.

Øvelsene vil i all hovedsak dreie seg om mage og rygg, men øktene vil også variere med noen mer tradisjonelle styrkeøvelser med store bevegelser. Øktene vil variere fra gang til gang slik at man skal kjenne på kroppen viktigheten av en sterk og god kjerne. Her vil man virkelig kunne få utbytte av treningstimen i hverdagen.

Mål med treningen: Få en sterkere kropp i hverdagen.

Instruktør er Magnus Moss Olsen. Han brenner for aktivitetsglede og er tidligere aktiv skiløper. På timene til Magnus kan du forvente tilstedeværelse, korreksjon hvis nødvendig og energi!

Spørsmål? christinemoen.hansen@bedriftsidretten.no.

Bindende påmelding: 

  • Ved sykdom underveis i treningsperioden kan ikke treningene spares til senere, men du kan gjerne finne en stedfortreder den aktuelle datoen. 
  • Pengene refunderes ikke. *Viser du til legeerklæring kan du bruke de resterende treningene på et senere tidspunkt.Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.