Hverdagsyoga

Hverdagsyoga


Arrangør: Buskerud Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 10.10.2022 20:00

Tid


Sted

Vis kart

Velkommen til Hverdagsyoga!

11 treningsøkter: 10.10, 17.10, 24.10, 31.10, 07.11, 14.11, 21.11, 28.11, 05.12, 12.12, og 19.12.

Beskrivelse: En lettere fysisk yogaklasse som passer for alle. Timen består av enkle dynamiske yogaøvelser i rolig tempo med fokus på pust og indre styrke.

Timen holdes av dyktige Silje Bujupi. «Jeg startet med yoga hjemme for 6 år siden for å strekke ut stramme løpemuskler. Etterhvert så ble det en hovedinteresse, og jeg har testet ut de fleste former for yoga. I juli i fjor startet jeg min Sadhana Intensive 200 t lærerprogram hos R. Alexander Medin. Der har vi vært igjennom Sanskrit, Indisk filosofi, anatomi og undervisningsteknikk. Jeg brenner for å gjøre yoga tilgjengelig for alle.»

Yoga er en fysisk og mental treningsform, som søker å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel. Yoga består hovedsakelig av ulike fysiske stillinger, pusteøvelser, meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning. Yoga styrker kjernemuskulatur, forbedrer balanse, holdning og musklene blir smidige og sterke.

Kjernemuskelatur benyttes i alle stående posisjoner i yoga, så vel som i dagliglivet. Trening av kjernemuskelatur fører til bedre kontroll av musklene i hofte, bekken og ryggsølye, som igjen gir bedre posisjonering av ledd og muskulatur. Dette er med på å forebygge skader eller som en del av opptrening etter skade. Gjennom øvelsene bygger du opp styrke og utholdenhet, f.eks. i stående possisjoner. Ved å holde stillingene over en viss tid vil spenninger i muskel og bindevev gradvis slippe. Dette vil bidra til en bedre og dypere pust, noe som igjen påvirker din fysiske så vel som din mentale helse. Et friminutt fra hverdagens stress.

Hva trenger du av utstyr? Egen matte. Kle deg i tøy du føler deg komfortabel i.

Gymsal 4 på Drammen Videregående skole. Ta med egne matter.

GRATIS parkering i Blichs P-hus etter kl. 16.00.

Kontakt magnusmoss.olsen@bedriftsidretten.no ved spørsmål.

Betingelser:

  • Bindende påmelding
  • Ved sykdom underveis i treningsperioden kan ikke treningene spares til senere, men du kan gjerne finne en stedfortreder den aktuelle datoen.
  • Viser du til legeerklæring kan du bruke de resterende treningene på et senere tidspunkt.
  • Pengene refunderes ikke.

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.