Bootcamp

På AktiveBootcamp får du utfordret både styrke, bevegelighet og kondisjon. Dette er for deg som har litt eller mye erfaring med trening fra tidligere og som ønsker å komme et steg videre. Treningen foregår ute eller inne, avhengig av sesong. Her får du strukket deg litt lenger med kyndig veiledning av vår kompetente instruktør. 

Når Navn
02 mar -
kl 17:00
27 apr
kl 18:00
Sprekere Bootcamp Mandager 8 uker
Buskerud Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
05 mar -
kl 17:00
02 apr
kl 17:00
Sprekere Bootcamp Torsdager 5 uker
Buskerud Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
10 mar -
kl 17:00
05 mai
kl 18:00
Bli Sterkere
Buskerud Bedriftsidrettskrets
  Les mer  

AktiveBootcamp er for deg som har noe eller mye erfaring med trening. Vår dyktige aktivitetsleder  sørger for at treningen er tilpasset ditt nivå. Det eneste du trenger er et par løpesko, en vannflaske og noe å bevege deg i.
Konseptet består av ulike former for kondisjon-og styrketrening hvor man i hovedsak bruker sin egen kroppsvekt som motstand. Det vil også være innslag av øvelser med kettlebells, vekter og wallballs.  Øvelsene og treningsformen varierer fra gang til gang for at kroppen skal lære å tåle ulike belastninger. Hver gruppe består av 8-10 personer med en aktivitetsleder som følger deg gjennom hele treningsperioden. Hver økt varer i ca 60 min.Møt opp for en gratis og uforpliktende prøvetime, eller meld deg på med en gang!

Christine Moen Hansen:
Christine er utdannet fysioterapeut og har en brennende interesse for en aktiv og sunn livsstil, hvor glede er i fokus. Det er så mye lettere å oppnå mål når du har en indre motivasjon. Det å finne motivasjonen kan være å sette egne mål, dette kan oppnås alene eller i en gruppe. Hennes erfaring er at motivasjonen for trening lettere kan bibeholdes når det gjøres i en gruppe. Derfor synes hun at AktivUte er et fantastisk konsept hvor man får gruppetrening, samt en god dose frisk luft, hvor begge faktorer har en enorm positiv påvirkning på både fysisk og psykisk helse.

Christine sitt motto er: «Tren ikke for å bli yngre, men for å bli eldre!»

Levert av IdrettenOnline